Spring naar hoofd-inhoud

Lancering van onze gloednieuwe website: Buggyverzekering.nl

Op 8 april 2024 hebben we met trots onze gloednieuwe website, Buggyverzekering.nl, gelanceerd. Op deze nieuwe website vind je de beste oplossing voor het verzekeren van je buggy. Wij onderzoeken alle oplossingen en vinden de goedkoopste oplossing. Ook als je al een buggyverzekering hebt bieden wij een korting op de premie van je huidige buggyverzekering.

Eén oplossing voor buggyverzekeringen

Met de lancering van Buggyverzekering.nl bieden wij één plek voor alle oplossingen voor het verzekeren van je buggy. Onze website is zorgvuldig ontworpen en geoptimaliseerd om zo simpel mogelijk een oplossing voor het verzekeren van je buggy op te vragen.

Buggyverzekeringen zijn maatwerk

Het verzekeren van je buggy is maatwerk. Daarom bieden we één simpel aanvraagformulier en een uitgebreid scala aan oplossingen, zodat wij de verzekering voor je buggy vinden. Of dat lukt via een autoverzekering of een motorverzekeringen of dat er geen enkele andere mogelijkheid is dan een buggyverzekering via De Vereende, wij vinden de juiste oplossing voor jou.

Gunstigste offerte aanvragen

Bij Buggyverzekering.nl kun je eenvoudig een offerte voor een buggyverzekering aanvragen, Vul eenvoudig ons online formulier in met je gegevens en de details van je buggy, en wij gaan voor jou op zoek naar de meest voordelige oplossing. Zo kun je eenvoudig de gunstigste verzekering afsluiten voor je buggy aanvragen.

Speciale korting voor bestaande buggyverzekeringen

Heb je al een lopende buggyverzekering en vind je de premie te hoog? Bij Buggyverzekering.nl bieden wij een speciale korting op de premie van je huidige buggyverzekering. Vul in ons online formulier je naam en e-mailadres in en upoad een kopie van je huidige verzekeringspolis en wij sturen vrijblijvend een voorstel voor een extra korting op de premie van je huidige buggyverzekering.

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben je klaar om uw buggy te verzekeren? Bezoek dan vandaag nog onze gloednieuwe website, Buggyverzekering.nl, en ontdek de vele voordelen van onze verzekeringsdiensten. Vul via ons formulier alle benodigde informatie in en ons team met specialisten gaat op zoek naar de beste buggyverzekering voor het verzekeren van je buggy.